Sexy Pink Heart



Khamis, 4 Julai 2013

KEMALUAN SERING GATAL-GATAL?

KEMALUAN SERING GATAL-GATAL? TUMBUH RUAM? RASA PEDIH SELEPAS BERSAMA?



Dah try mcm-mcm ubat.. tp x hilang!!!
 

-->Letak BEDAK pun x berkesan!!..
JANGAN LETAK BEDAK kerana akan mengeringkan bahagian tersebut dan berisiko ke arah kanser servi
k.

-->Cuci pakai DETTOL?
JANGAN CUCI guna DETTOL Kerana akan mengakibatkan keradangan..

Apakah yang boleh saya lakukan?
Jika keradangan vulva itu sudah merebak ke permukaan faraj, bermakna sudah menjadi keradangan vulva dan faraj atau vulvovaginitis. Masalah ini ada banyak punca. Salah satu daripada penyebabnya ialah jangkitan kuman dan kulat.







SET ASAS KEGATALAN


1)SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash (Amalan harian) - Merawat masalah kegatalan Miss v, Menghapuskan bau-bauan yang tidak selesa, Miss V kekal segar, harum tanpa keputihan.

2) SDM Masker Intim (Amalan harian) - Merapatkan bibir faraj, merawat kegatalan & luka akibat keputihan.


Siapakah Yang Sesuai Untuk Menggunakanya:
- PEREMPUAN YANG SUDAH BERKAHWIN
- ANAK DARA
- IBU HAMIL








KEBAIKAN MASKER INTIM:
1- merawat masalah kegatalan di bahagian intim
2- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yang menggeleber
3- menggebukan pipi vagina
4- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir
5- mengembalikan warna asal miss V (pinkish)
6- menghilangkan keputihan dan bau.


Terbukti, MASKER INTIM juga mempunyai 1001 kegunaan, bukan sekadar di bahagian intim sahaja:



BOLEH DI GUNAKAN SEBAGAI SCRUP BAGI MENCERAKAN SEMULAJADI MANA-MANA BAHAGIAN BADAN YANG GELAP


 
1- mencerahkan kembali kawasan berdaki dan gelap contoh di kawasan ketiak (akibat memakai deodorant terlalu lama), belakang leher, celah peha.
2- merawat luka kecil
3- merawat masalah ruam atau masalah kulit gatal di bahagian lain
4- ada yang menggunakannya untuk mengecutkan jerawat
5- merawat buasir
6- boleh digunakan sebagai pengganti deodorant
Cara guna:
1- Bersihkan bahagian intim dengan menggunakan MASKER INTIM sebagai scrub (scrub keluar semua daki-daki yang ada).
2- Selepas bersihkan, sapukan kembali bahagian intim dengan MASKER INTIM sebagai bedak. Termasuk bahagian pipi kanan dan kiri vagina.
3- Di bahagian lain, gunakan sebagai scrub untuk membuang daki dan memutihkan bahagian yang gelap.
Tips pemakaian MASKER INTIM untuk yang sudah berkahwin:
1. Selepas mandi, sapukan MASKER INTIM pada permukaan miss V antara 2 bibir.
2. Sapukan juga pada *MUTIARA KECIL* yang sensitive agar ianya kembang mewangi dan segar seperti anak dara.
3. Sapukan juga pada celah peha supaya warna hitam di celahan itu semakin pudar.
4. Akhirnya oleskan dengan jari tengah dan masukkan separuh jari ke dalam miss V, pusing-pusingkan jari anda didalamnya.





KUTU KELAMAIN SALAH SATU FAKTO YANG PENYEBABKAN KEGATALAN SERING BERLAKU







KEBAIKAN MEDICATED FEMININ WASH
:- Merawat keputihan
:- Membunuh kuman dan fungus
:- Mencegah bau vagina
:- Menyamankan vagina
:- Berfungsi sebagai anti bakteria
:- Menghilangkan kegatalan
:- Boleh digunakan ketika haid & ketika mengandung

RAMUAN:

 ~ Herba arab
~ Cengkih
~ Ekstrak sirih
~ Manjakani
~ Ekstrak Rose

Kepada wanita sudah berkahwin yang mengalami masalah ini, Rawat lah segera supaya hubungan rumahtangga anda bertambah bahagia.

Harga: SET ASAS KEGATALAN – RM78
Kos penghantaran
RM7-Semenanjung
RM11-Sabah/Sarawak


=========== BAGAIMANA NAK BELI?=============

Untuk INFO Sila KLIK link ni: http://ratukahealtcare.blogspot.com/2013/07/cara-pembelian.html / Pergi bahagian CARA PEMBELIAN. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan